30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоУ Копичинцях перекривали дорогу

У Копичинцях перекривали дорогу

-

Частковим перекриттям дороги завершилося невдоволення мешканців міста Копичинці. Люди обурені тим, що вантажні автомобілі одного з агропідприємств краю розбили повністю проїжджу частину дороги у центрі міста, а ремонтувати зіпсоване не поспішають.

Громада Копичинець зібралася на дорозі і не пропускала вантажні автомобілі сільгосппідприємства. Весь інший транспорт їздив без перешкод. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Гусятинського райвідділу міліції.

За словами керівника районної міліції Олега Демчана, даною дорогою можуть їздити великогабаритні автівки, оскільки об’їздної в містечку немає, але за умови допустимої ваги. А це – не більше 30 тонн через даний населений пункт.(Відповідно до правил дорожнього руху, фактична вага великогабаритного транспорту на дорогах за межами населених пунктів не повинна перевищувати 38 тонн. У місто в’їзд такого транспорту заборонений).

Мешканці переконані, що аграрна фірма не завжди дотримувалася вагових норм. Під час збирання урожаїв, кажуть вони, вага вантажівок не рідко перевищувала 40 тонн. Тому ремонтувати покриття повинні саме винуватці.

На місце конфлікту приїхали представники міської ради. Посадовці запевнили, що разом з представниками агропідприємства докладуть максимум зусиль, щоб відремонтувати дорогу.

Нагадаємо, що влітку схожа ситуація виникла у Хоросткові. Люди через руйнацію дороги великим транспортом агропідприємства Тернопільщини, перекрили повністю дорогу кам’яними брилами. І лише після цього керівництво сільгосптранспорту відремонтувало трасу.

Джерело: http://www.0352.ua/

http://0352.ua/https://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...