30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоПавло Ензовіта з Тернопільщини шостий раз втік з дому

Павло Ензовіта з Тернопільщини шостий раз втік з дому

-

Неповнолітнього Павла Ензовіту із Копичинців розшукує Гусятинський райвідділ міліції. 16-річний школяр вийшов з дому 26 липня і досі про нього нічого не відомо ні рідним, ні міліціонерам. Хлопець має схильність до бродяжництва. Він уже не перший раз втікає з дому, розповідає оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Гусятинського райвідділу міліції Степан Бугерешта.

Павла вже двічі подавали в розшук у 2007 та 2008 роках, – каже він. – Тоді його знаходили в Бережанах та на залізничному вокзалі у Тернополі. Окрім цього, юнак ще чотири рази втікав з дому, але батьки не зверталися у міліцію. Тоді патрулі знімали його з поїзда, а якось упіймали на вокзалі та передали у притулок для дітей. Звідти юнака забрали рідні.
Павло Ензовіта має складний характер, зауважує оперуповноважений. Через дебоширство його навіть вигнали зі школи, тож у 10 класі він навчатиметься у вечірній школі.

До речі, цей школяр із порядної родини. Про них, як каже пан Бугерешта, і сусіди, і соціальні служби відгукуються добре.
Мама Павла зранку повела молодших братика та сестричку до дитсадка, – розповідає оперуповноважений. – О 10.00 жінка повернулася, а старшого сина вже не було. Батьки звернулися в міліцію. Ми шукали його, де тільки можна – і вокзали перевірили, і розпитали сусідів, друзів, родичів, таксистів. Ніхто нічого про нього не знає. Ймовірно він подався поїздом до Києва. Павла вже оголосили у всеукраїнський розшук.
Павла постійно тягне в дорогу і ніхто з цим нічого поробити не може. З юнаком працював психолог, але і це не допомогло.
– На запитання, чому він втікає з дому, Павло відповів, що сам не знає, чому так робить. Просто його тягне в дорогу і все.
Павло може зупинити машину чи сісти у автобус і їхати будь-куди, – каже Степан Бугерешта. – Можливо, таке відчуття бродяжництва йому передалося по генах. Подібне коїлося у дитинстві з рідною сестрою його батька.

Довідка
Прикмети безвісти зниклого Павла Ензовіти: зріст 160-170 см, худорлявої статури, волосся русяве, коротке, обличчя овальне, темні очі. Був одягнений у білу футболку, світло-сині джинси, білі кросівки. Хто має інформацію про юнака, слід звертатися за номерами: (0352) 27-14-46, 27-17-29 або 102 у будь-який відділ міліції.
За інф. обласної міліції

Джерело: Газета "20 хвилин"

Спонсор допису: Любите подорожувати, тоді спробуйте взяти автобус в аренду. Це значно зручніше ніж їхати рейсовими

http://20minut.uahttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...