30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоДень молоді`08: на шляху до свята

День молоді`08: на шляху до свята

-

Як уже відомо копичинецькому глядачу та читачу нашого порталу, у неділю на площі перед ЦКіД відбулося, мабуть, одне з кращих святкувань Дня молоді у Копичинцях. Одразу слід сказати, що проведенню великомасштабного, як для маленького містечка, свята передувала кропітка організація, яка, що не дивно, потягнула за собою чималу кількість фізичних, розумових зусиль та фінансових затрат. Відтак, мова у статті піде про те, завдяки кому і чому Копичинці у культурному плані піднялись на ще одну щаблину догори.

Копичанам добре знайоме свято Дня молоді, позаяк воно щороку збирає кілька сотень людей біля сцени і багато талановитих виконавців на самих підмостках сцени. Цей рік не став винятком, ба більше – за масштабністю проведення концерту та залучення до нього цікавих виконавців День молоді 2008 року виявився найбільш успішним. Навіть окремі «моменти» на зіпсували загальної картини свята.

Насамперед, велика подяка складається директору ЦКіД О. В. Шпуляку за сміливість брати на себе значний щмат організаційної роботи з вкладанням у неї своїх (не державних!) коштів. Адже саме він домовився за якісний звук у 12 Квт, який надав нам музичний салон «Шлягер» (м. Тернопіль). Відтак, слухати концерт спокійно можна було на будь-якому куточку міста. Окрім чудового звучання якісним було й світло, яким вправно керували режисери Олег Кархут та Іван Русин.

Режисер по світлу – Олег Кархут

Також свято не відбулось би за підтримки вже традиційних спонсорів Дня молоді – ТзОВ «Зірка», ТМ «Копичинецькі ковбаси» і його співвласника Павла Богоноса. Великою мірою до організації свята долучився і наш інформаційно-розважальний портал, котрий гарантував виступ гуртів «СенСар» (м. Київ), «Роздоріжжя» (м. Тернопіль) та забезпечив День молоді ведучими 🙂

Знаєте, що виступ іменитого гурту «Роздоріжжя» потребував фінансових затрат, тому допомогти команді сайту гарно прийняти гостей виявилось багато охочих молодих людей, яким не байдужий стан розвитку рідного містечка. У дужках прізвища тих, що доклали рук та частинку душі до організації виступу гурту (Ткачук Мар’яна, Гаврилюк Роман, Мельник Святослав, Марак Наталія, Ірина Закутій, Андрій Опир, Назар Пуховський, Андрій Главацький, Тетяна Лаврушко, Тарас Гіль, Павло Ухач, Тарас Демчук, Віта Лосик і її друзі, Леся Лосик, Руслан Кравець, Михайло Дуда, Тарас Галонський, Людмила Казимирів, Ірина Пасічник, а також всі ті, що мали ласку на дискотеці).

Звісно, свято б не відбулось і без допомоги інших спонсорів:
• Підприємство «Колор Хемія»
• Барабанщик рок-гурту «Калі-Юга», Андрій Шпуляк
• Підприємці: Володимир Тимчишин, Богдан Гусак, Лідія Хоптова, Ярослав Схаб
• Магазини: «Госпбудторг», «Нівроку», «Лелека», «Дім, сад, город», «Миючі засоби»
• Кредитна спілка «Відродження»
• Копичинецькі відділення «Приватбанк»
• Мер міста Володимир Пеляк

Щодо недоліків Дня молоді 2008 року, то вони, як і на будь-якому святі, звичайно що були: відсутність утилізації сміття, неадекватна поведінка декотрих глядачів (зокрема неочікуваний виступ власника аптеки :), а також зайвий, як на мене, "Конкурс пива") та ін. Організатори свята зовсім не засмутились з приводу цих недоліків, але навпаки – тепер бо знають, що слід довиконати наступного року.

Гості з м. Борщів – рок-гурт "Медовий полин"

Тішить також, що під час виступів усіх, без винятку, виконавців публіка радо і тепло приймала їхній талант. Ось це, мабуть, і було найголовнішим у святкуванні: атмосфера, любов, радість. До таких вдячних глядачів кожен з гостей свята пообіцяв ще раз неодмінно приїхати!

День молоді 2008 року у Копичинцях був таким, яким і має бути повноцінне свято – динамічним, веселим, сповненим радістю та несподіванками 🙂

Велика подяка усім!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.