30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018РелігіяУрочисте Святе Причастя у церкві Св. о. Миколая 2011

Урочисте Святе Причастя у церкві Св. о. Миколая 2011

-

 Ісус дуже любить нас! Під видом хліба і вина Він залишився на землі та приходить до нас у Святому Причасті.
У життя ми часто отримуємо запрошення. Відмова з нашого боку без важливих причин буде прикрістю для тих людей, які нас запросили.

Усі ми є запрошені на Господню Вечерю! Ісус запрошує кожну людину взяти участь у Його гостині. На кожній Святій Літургії Ісус к45аже нам: «Прийміть, їжте, це є Моє Тіло», «Пийте з Неї всі, це є Моя Кров».
Чи можемо відмовити Ісусові, який любить нас?..

 

Тому ми повинні приступати до Святого Причастя на кожній Службі Божій, на якій ми є присутні.

Благословенним буде день 19 червня для двадцяти шести маленьких парафіян церкви Св.о.Миколая м. Копичинці. Адже цього дня хлопчики і дівчатка вперше у своєму житті урочисто приймали Святе Причастя, на яке так довго чекали. Кожної суботи, починаючи з жовтня місяця, діти старанно готувалися, вивчаючи катехизм, молитви, духовні пісні. У цьому їм допомагали отець ігор Середа та катехит Наталія Васюта.

Висповідавшись, ці чисті ангелятка у чарівних вишитих сукнях та сорочечках разом із батьками, хресними батьками, ріднею, прийшли у неділю до Божого храму Св.о.Миколая, щоб відкрити свої серденька Господові. Адже тільки й чистому та щирому серці загостює любий Ісус.

Отець-парох Ігор Середа із отцем Степаном Березою відслужили святочну Святу Літургію.
Діти дали обіцянку берегти Божу ласку у своїх душах, молитися до Господа, бути слухняними, ходити до церкви, виконувати Божі заповіді.


Причастившись Божою любов’ю та благодаттю, помолившись, усі, щасливі, радісні, духовно піднесені поверталися у свої домівки.
23 червня у день Пресвятої Євхаристії першопричасники разом із отцем Ігорем та батьками відвідали Святу Зарваницю, де молились до Матері Божої Зарваницької, випрошуючи ласки для своїх рідних.

Від імені усіх батьків ще раз хочемо подякувати отцю-пароху Ігорю Середі за добру науку для наших дітей, за ті зернини Божих правд, які Він засіває у їхніх душах. Нехай Господь і Пресвята Марія завжди опікуються ним та його родиною.

Оксана Ухач, Оксана Велитокhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...