30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018ПолітикаПосол Грузії відвідав ПП "Масар Агро"

Посол Грузії відвідав ПП “Масар Агро”

-

Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні пан Міхеїл Уклеба та старший радник Посольства Грузії в Україні Олександр Кіпіані сьогодні побували на Гусятинщині. Супроводжував їх радник голови облдержадміністрації Ігор Крушельницький, який разом із Копичинським міським головою Павлом Лосиком вітали гостей.

Іноземці побували на фермерському господарстві ПП "Масар Агро", де їх гостинно зустріли господар підприємства Василь Липка та комерційний директор Юрій Яковлєв.

За круглим столом сторони переговорів провели цікаву бесіду. Так, пан Міхеїл Уклеба розповів як живе Грузія. За його словами, найбільший розвиток спостерігається в туристичній галузі, адже за минулий рік грузинська земля прийняла близько 6 млн туристів, тоді як населення країни є вдвіччі меншим. Гості розповіли про добре розвинуту інфраструктуру, яка підтримується за державницький кошт. Відмінно налаштована робота авіакомпаній, налагоджена кредитна банківська система – створюють хороші передумови для функціонуваня туризму у країні.

Метою перебування грузинів на Тернопільській землі є ознайомлення з регіоном, сприяння розвитку торговельно-економічного розвитку.

Міхеїл Уклеба зазначив, що в Грузії українську продукцію добре знають, люблять та поважають. Під час ділових переговорів ми обговорили окремі питання подальшого співробітництва з метою обміном набутим досвідом. Іноземні гості продегустували ковбасні вироби місцевого виробника. Василь Липка зазначив, що його продукція задовільнить смаки найвибагливішого споживача, адже виготовлена із якісної екологічно-чистої сировини.

Приватне підприємство "Масар Агро" на споживчому ринку пропонує близько 200 видів ковбасних виробів. Якщо раніше виробнича потужність становила біля 12 тонн в день, то на сьогодні вона складає 5-6 тонн через початок Великого Посту.
Грузинські партнери відзначили, що виробництво відповідає європейському рівню, вражає автоматизована система, відповідність усім нормам та санітарним вимогам.

Тут, на пташниках із чеських курчат вирощують кур, більша частина яких іде на виробництво ковбасних виробів, менша – під реалізацію. Василь Липка влаштував знайомство з виробничими потужностями та провів екскурс комплексом, гості оглянули цех, де проходить забій курки.

Грузинські гості подякували керівнику підприємства та місцевому, районному керівництву за теплий прийом та висловили сподівання на подальшку співпрацю. 

Джерело: Гусятинська РДА

Спонсор допису: Шукаєте можливості для вашого бізнесу? Тоді спробуйте фільтири для виробництва http://filtry.org.ua/Filtry-dlya-proizvodstva.html. Хороші ціни та можливості перед вами

Гусятинська РДАhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...