30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.04.2024

Нас почули

-

 

Наприкінці червня поточного року з ініціативи молоді м.Копичинці було написано звернення до депутата Тернопільської обласної ради по питанню скидання неочищених стоків у р.Нічлаву із каналізаційної системи Копичинецької ВК-112. За підтримку клопотання за короткі строки було зібрано більше 200 підписів. І от нарешті прийшов лист-відповідь, в якому особисто я відповіді на наші запитання не знайшов. Можливо читачі мають якісь думки, що робити далі і хто ж все-таки винен у ситуації яка склалася. Прошу ознайомитися з документами і писати свої пропозиції. 

 

 

 

Звернення

 

 

 

 

Депутату Тернопільської обласної ради

від ВО «Свобода»

Бобку Володимиру Олеговичу.

Жителів міста Копичинці,
Гусятинського р-ну, Тернопільської області
ЗАЯВА
Ми, мешканці міста Копичинці Гусятинського р-ну, Тернопільської області, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», просимо вас посприяти у вирішенні ситуації, яка склалася довкола копичинецького ставу.

 

Стоки, які йдуть з Копичинецької ВК-112, лікарні, багатоповерхівок по вул. Шевченка, не проходять через очисні споруди, а потрапляють через притоки безпосередньо в копичинецький ставок і річку Нічлава.
Ні для кого не секрет, що в копичинецькій виправній колонії знаходяться хворі на туберкульоз, СНІД, та інші важкі захворювання. Велика ймовірність того що збудники цих хвороб через фекалії та неочищену воду потрапляють у річку, заражаючи при цьому рибу, птахів і навіть людей, які мають безпосередній контакт із водоймою.
Таким чином порушуються Конституційні права мешканців Копичинець на забезпечення екологічної безпеки, право на безпечне для життя і здоров’я довкілля та на відшкодування завданої порушенням цього права шкоди.
Ми, що нижче підписалися вимагаємо, швидкого вирішення даної проблеми, надати правову оцінку даним діям і притягнути винних осіб до відповідальності.

 

 

попередня статтяВчителі, ми вас любимо!
наступна статтяДаруймо радість дітям!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...