30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018КультураVJ Аня: "Мене жодна музика не дратує"

VJ Аня: “Мене жодна музика не дратує”

-

Музичний канал «MTV-Україна» приємно здивував чоловічу частину своєї аудиторії тим, що ведучими тут є переважно зовсім юні дівчата. Для прикладу, троє з чотирьох віджеїв розважальних програм перебувають лише на межі повноліття. «Телекритика» розмовляла з наймолодшою ведучою – студенткою економічного факультету, любителькою малювати, танцювати, співати та працювати на MTV – віджеєм Анею.
– Аню, з чого почалася твоя робота віджеєм на «MTV-Україна»?

– Пам’ятаю, як прийшла на кастинг, а далі все так швидко закрутилося, що я і не помітила, як ми вже записували перший ефір у студії. Проте добре пам’ятаю, як ми його святкували :).

– Яка з трьох твоїх програм («День. MTV», Tuborg Partyzone та «Євро топ-20») найбільше тобі подобається?
– Напевно, Tuborg Partyzone. По-перше, це зовсім нова для мене програма, а по-друге – це живе спілкування з людьми. Усе залежить від того, наскільки ти швидко відреагуєш на чиюсь відповідь. Іноді зустрічаються дуже цікаві персонажі. Наприклад, на вечірках часто зустрічаю одного й того ж хлопця, його відповіді завжди унікальні, неможливо не розсміятися. На питання, чи є у нього дівчина, він дуже швидко й упевнено відповідає «Так! Я її дуже люблю», а через секунду, побачивши поряд симпатичну дівулю, він швидко каже «Ні, ми з нею посварилися… І взагалі, кохання – то така складна штука» :-).

– А що взагалі означає для тебе робота на «MTV-Україна»?
– Дуже класно, коли ти зранку прокидаєшся і розумієш, що тобі ХОЧЕТЬСЯ йти на роботу. Так, таке й справді буває у житті, як би дивно це не звучало! MTV перш за все приносить мені задоволення. Звісно, це і реалізація творчого потенціалу, перспективи на майбутнє. Все це і так зрозуміло. Але головне – така робота робить твій ритм життя шаленим, для мене дуже важливо не сидіти на місці, перебувати в постійному русі, інакше мої щічки не такі рум’яні та в голову приходять усілякі дурниці про хлопців.

– Наскільки мені відомо, у колективі MTV багато молоді. Не виникає психологічних проблем через юність та амбітність?
– Я б не називала це психологічними проблемами. Звичайно, там, де є багато людей, особливо молодих і гарячих, можуть виникати якісь непорозуміння, конфлікти. Було б дивно, якби було навпаки.

– Але ж виникають якісь труднощі при виробництві програм? Як їх долаєш?
– Труднощів немає, є робочі моменти: текст на флешці не відкривається, одяг забруднився, з камерою негаразди… Але то все такі дрібнички!

– Ідеальна робота :). Може, ти знаєш і яким має бути ідеальний ведучий на українському телебаченні?
– Якби я знала таку формулу ідеального ведучого! Недостатньо бути красивим, мати гарно поставлений голос і таке інше. Треба знайти щось таке, що змусить глядача не перемикати канал. От я і шукаю це «щось» у собі. Автографи на вулиці беруть, фотографуються, та я вважаю, що по-справжньому круту Аню ви ще побачите, дайте лише завершити пошук.

– А як зазвичай починається твій день після ефіру?
– Із жартів у гримерці, у нас там завжди весело, хто в кого фарбою жбурне, хто кому око виколе пензликом. Ми ж MTV. Ну а потім – іду пити зелений чай із моїми двома пупсами-продюсерами Женькою та Жанною.

– Мабуть, у тебе й рецепт доброго настрою є?
– Треба стати на ліву ногу, тричі обкрутитися довкола себе за годинниковою стрілкою, а потім іще разів із десять прокукурікати. Якщо серйозно, то треба просто бути позитивною людиною. У мене завжди гарний настрій. Я заряджаю весь колектив енергією та наснагою. Іноді від наших режисерів-хлопців не відіб’єшся, адже всі люблять гарних та розумних дівчат. А ще дякую деяким нашим співробітникам (вони знають, про кого я) за смачні цукерки перед зйомками!

– Як тобі вдається поєднувати роботу і навчання в університеті?
– Трохи менше сплю, менше відпочиваю, а головне – правильно організовую свій час. Допомагають найближчі друзі, прикривають іноді в інституті, та й на роботі розуміють. Я собою задоволена: п’ятірки отримую щотижня, часом такі формули пишу та задачі розв’язую, що сама від себе в шоці. На роботі мене люблять та поважають, щоп’ятниці видають молоко та пакет гречки, інколи й грибів сушених відвалять, раз на місяць пропонують руку та серце.

– Мабуть, заради роботи доводиться жертвувати навчанням? На оцінках це не відбилося 🙂 ?
– Може, трохи й відбилося, але стипендію я продовжую отримувати своєчасно :).

– А скільки годин на день приділяєш роботі?
– Ніколи не рахувала! Іноді це декілька годин, а іноді й цілий день. Коли не з’являюся на роботі два дні – вже почуваюся некомфортно. Я ж там головний директор! Все повинно бути під моїм контролем! 🙂

– Чи не надто це втомлює?
– А хіба може втомлювати, наприклад, поїдання солодощів чи перегляд улюбленого фільму? Звісно, ні. Я від роботи отримую задоволення. А от втомлює мене те, що інколи я сплю декілька годин на добу. Добре, що хоча б сплю із своїми улюбленими ведмедиками, з недавніх пір один із них ще й почав співати. Тепер щоразу не можу заснути, поки не послухаю пісеньку від рожевого ведмедика.

– Як зазвичай відпочиваєш?
– Люблю, знову ж таки, поспати, бо мені цього дуже бракує. Зустрічаюся з друзями. Часом можу залишитися вдома, просто дивитися кіно чи співати у караоке, але переважно вибираюся кудись. Місцем відпочинку може бути все: від кіно, кафе, парку і до театру чи футбольного стадіону. Підказка: мене часто можна зустріти в нічних клубах, мистецьких галереях та камерних театрах. Якщо задасися метою, обов’язково мене знайдеш.

– Пам’ятаєш, як витратила свій перший гонорар?
– Перший гонорар я отримала за продаж картин, бо я ще й незрівнянна художниця, і придбала собі мобільний телефон (блакитненьку «розкладку» :)). Зараз трохи про це жалкую, бо кожна картина для мене пов’язана з чимось важливим, сумую за ними. Взагалі-то, картини не можна продавати, їх треба лише дарувати. А от коли вже почала працювати на телебаченні, свої перші зароблені 50 баксів витратила на цукерки додому, квіти мамі і подарунки друзям.

– А телевізор дивишся?
– Дивлюся MTV :), новини, деякі ток-шоу, бо цікаво, як працюють інші телеведучі. А взагалі-то, зранку люблю дивитися мультфільми. Я прокидаюся десь о 6–7-й і, поки збираюся до інституту, дивлюся ранкові шоу для малечі. Там такі класні пісні!

– Ти ж працюєш на музичному телебаченні, то сама якій музиці надаєш перевагу? Чи є музика, що дратує тебе?
– Мене жодна музика не дратує. Дратувати можуть деякі виконавці. Слухаю абсолютно різну музику – від R’n’B до поп-року. Головне – щоби сексуальніше та ритмічніше: під музику я маю або захотіти танцювати, або почати підспівувати!

– Чи є улюблена пісня, від якої перевертається все в душі, а по тілі біжать мурашки?
– Періодично така пісня з’являється. На даний момент такої, мабуть, немає. Влітку, пам’ятаю, постійно слухала в машині пісню Бумбокса «Вона носила квіти в волоссі.. І ними грався він і ще вітер..» Ой, зараз почну співати!

– Що найбільше любиш малювати?
– Те, що чіпляє. Люблю квіти, мабуть, тому їх часто можна побачити в моїх роботах. Ромашки, фіалки, братки…

– А часто відвідуєш різні тусовки, концерти, вечірки?
– Досить таки часто. Рідко бувають такі вихідні, коли я нікуди не вибираюся. Багато де буваю по роботі.Переважно мене можна побачити у ліжку (це коли я сплю), у студії на каналі, на парах в універі і, звичайно, на всіляких тусовках та вечірках. Там я можу бути як із мікрофоном, так і просто, не по роботі. Це дуже зручний спосіб побачитися з тими, кого знаю, бо бракує часу зустрічатися з кожним окремо. Отака-от економія часу виходить із максимальним задоволенням. Взагалі, цікаво виходить – завжди, коли я їду на якусь тусовку знімати програму, обов’язково зустрічаю когось зі знайомих. Деякі з них – останні в країні, хто не знає Аню з MTV, а знають мене як Аню-зі-школи-двора-курсів, тому реакція на мене з мікрофоном MTV інколи буває дуже дивною. Особливо емоційно реагують колишні хлопці :).

– Чи є такі проекти, якими ти хотіла б займатися в майбутньому?
– Є, але поки що це секрет. Бо якщо ти дізнаєшся, мені доведеться тебе вбити :).

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...