30 C
Kopychyntsi
сьогодні 14.04.2024
Архів новин 2006-2018КультураЦілюща сила музики або Чому варто піти на концерт Сергія Василюка

Цілюща сила музики або Чому варто піти на концерт Сергія Василюка

-

Музика — це найкраща втіха для людини, яка сумує…

Мартін Лютер

Коли нам погано чи дуже добре, коли нам хочеться тепла чи радості, ми звертаємось до музики. Гучна, спокійна, грайлива, стрімка. Кожен обирає те, що відповідає емоційному стану. Та є така музика, що підійде всім нам – українська пісня. Наживо копичани почують її у виконанні знаного Сергія Василюка 19 березня.  

 Сергій Василюк – лідер гурту Тінь Сонця. Не хочу перечислювати всі його досягнення у музиці, бо це займе купу часу і спишу немало символів на сайті. Насамперед, Сергій – це дуже приємна у спілкуванні людина. Він нікого не образить і не є ні для кого ворогом. Та й як він таким може бути? Музика лідера Тіні Сонця сповнена теплом та вірою у сонячне життя, а козацький голос Сергія додає пісням особливого докорінноукраїнського шарму. 

Минуло року ми вже провели такий чудовий концерт і всім дуже і дуже сподобалось! Тепер хочемо, щоб і ти прийшов(-ла) на свято справжньої української музики!

Не знаєш, хто такі Тінь Сонця, а саме його лідера, Сергія Василюка, який власне і приїде до нас? Тоді слухай далі пісні та дивись відео!

Пісні Сергія Василюка

 

Відео з акустичного виступу Сергія Василюка в Копичинцях, 6 березня 2009 року

 

 

kopychyntsi.com.ua старається, аби тобі не було нудно в рідному місті!

Також перед концертом виступить гурт in D (м. Тернопіль). Відео далі. 

Виступ гурту in D у тернопільському барі "Коза"

 

Приходьте і кличте своїх друзів, батьків, адже це свято для всіх!

Вхідний квиток коштує зохочуваних 10 грн, що насправді є дуже мало. Всі ми знаємо, що талант ні за які гроші не купиш, тим паче задарма талант також не покажуть. Ось чому варто таки прийти на концерт! Ми будемо вас чекати!

Також хоче бачити своїх палких шанувальників Сергій Василюк! Тож не підведімо його, прийшовши на вечір. Покажімо, що Копичинці – не село, і в нас вміють слухати музику, що ми розуміємось в культурі і заслуговуємо тільки на краще!

Ще раз! 19 березня, 2010 рік, 19.00, лідер ТІНЬ СОНЦЯ, гурт in D. 10 грн!

Будь ласка, залиште відгук про свою участь в концерті! 

 Спонсор допису: Щоб зручно діставатись будь-якого концерту вам слід придбати мопеды на будь-який смак та за доступною ціною

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...