30 C
Kopychyntsi
сьогодні 19.03.2024

І знову перемога!

-

З 26 червня по 3 липня 2010 року в місті Судак Автономної республіки Крим відбувся міжнародний фестиваль-конкурс “Планета зірок” (“Planet of Stars”). Організатори конкурсу – місцева влада м. Судак АРК та міжнародна компанія “Soundۥs Life” м. Москва (Росія).

У конкурсі взяли участь творчі колективи та окремі виконавці віком від 3 до 25 років і старші в номінаціях:
• Хореографія
• Інструментальний жанр
• Фольклорно – етнографічний жанр
• Оригінальний жанр
• Театральний жанр
• Розмовний жанр
• Художнє мистецтво
• Театр моди

Журі конкурсу складалось з провідних спеціалістів культури та мистецтва України, Росії, Польщі, Чехії, Німеччини та інших країн світу. Переможці конкурсу нагороджувались медалями, дипломами та призами, а керівники колективів чи окремих виконавців – міжнародними сертифікатами.

Виступи виконавців проходили по європейській системі у формі концертів протягом всього конкурсу на різних площадках міста.

Місто Копичинці на цьому конкурсі представляв цьогорічний випускник Копичинецької музичної школи Нечесний Ігор Зіновійович (сопілка, клас викладача Вороняка Ореста Івановича, концертмейстер Козмич Валентина Василівна). У нелегкій боротьбі копичанин Ігор Нечесний у номінації інструментальне мистецтво (вікова категорія 12-16 років) став переможцем і нагороджений Дипломом І ступеня, медаллю переможця та цінним призом, а його наставники міжнародними сертифікатами. МОЛОДЦІ!!!

Окремо хочеться висловити щиру подяку спонсорам поїздки, без яких була б неможливою участь у конкурсі. Це директор “ТОВ Мрія” центр Гута Іван Миколайович та голова правління ЗАТ “Митець” м. Київ Мацієвський Михайло Йосипович. Слава вам, дорогі наші земляки.

Директор Копичинецької музичної школи, Ігор Галонський. 

Спонсор допису: Любите кататись на автомобілі але нема змоги його купити? Тоді для вас існує аренда авто з помірними цінами

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька Громада!

Промо відео нашої Громади. Завітайте та співпрацюйте із нами!https://www.youtube.com/watch?v=PFf_s3xid6g

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК...

Щорічно, 30 вересня, відзначається Всеукраїнський день бібліотек.Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Ук...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...