30 C
Kopychyntsi
сьогодні 03.05.2024
Архів новин 2006-2018СуспільствоПосидимо без електрики...

Посидимо без електрики…

-

Різка зміна погоди та недосконалий технічний стан електричних шляхів призвели до вимкнення електроенергії у деяких районах міста. У четвер, 19 січня, близько 12.00 знеструмлено декілька житлових будинків. То ж, Богоявлення довелось святкувати так, як це робили наші предки у сиву давнину: запалюючи свічку у темній та прохолодній кімнаті. Відсутність електрики можна внести до списку проблем міста, але й до неї нам не звикати.

Як повідомили жителі відповідних районів, на Горі(вул.. С.Крушельницька, Коцюбинського, Зелена) Бетьках та ін., житлові будинки повністю знеструмлені. Мешканці, звісно, скаржаться: як на погоду, так і на керівників електростанції про всяк випадок. Останні ж провели декілька хвилинний візит на потерпілі території, намагаючись виявити причини зупинки електричного потоку.

На цю годину відомо, що працівникам електростанції нічого не відомо. Так як лінія з дротами таки довга, то перевіряти доведеться чимало часу. А мешканцям доведеться і далі мерзнути. Хоча не всім. Найбільше потерпають ті, у кого у будинку встановлене парове опалення що живиться безпосередньо від електрики.

Поки ведуться роботи із відновленням електричної мережі, продавці свічок отримують неабиякий видаток. Можливо, це їхніх рук справа (жарт – Авт.).

Крім того, існує версія, що у проблемі і не природа то винна. Згадаймо минулі роки, коли влада економила на власному народові. Можливо, все знову повторюється. А природні катаклізми лише маскують хитру посмішку можновладця. Прямим доказом цього є те, що у Києві вже другий день поспіль у деяких будинках вимикають струм. Але, звісно, на кілька годин. На те вона і столиця. А Копичинці можна і на тиждень залишити без електрики, хіба ж вони комусь потрібні?

Вірмо у те, що, все-таки, природа тут винна. Бо вона як робить щось зле, то одразу виправляється, а чиновник – ні.

попередня статтяРіздвяна дискотека
наступна статтяТи – патріот?
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Турнір з кібер футболу у ...

у селі Гадинківці, відбувся турнір із кібер футболу, де змогли взяти участь шістнадцять любителів віртуальних ігор. Вони методом жеребкування були по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.