30 C
Kopychyntsi
сьогодні 03.05.2024
НовиниГадинківціАндрій Пінчук в Копичинцях та Гадинківцях

Андрій Пінчук в Копичинцях та Гадинківцях

-

«Хочеться знати, що ми доклали максимум зусиль для розвитку того місця де знаходимось у прожитий нами час»

Таким висловом завершив свій візит в Копичинецьку ОТГ Андрій Пінчук, староста села Волоське на Дніпропетровщині, який приїжджав у гості. Як очільник села, що не є центром об’єднаної громади, Андрій став легендою місцевого самоврядування в Україні.

За три останніх роки вони з командою у депресивному селі встигли відремонтувати дороги, провести освітлення, почати заробляти на туризмі, провести мережу водопостачання, отримали 50 мільйонів гривень і почали будувати новий та сучасний корпус школи. Активні жителі громади мали нагоду поспілкуватися з гостем та перейняти цінний досвід із залучення додаткових коштів для села на зустрічах у Гадинківцях та Копичинцях.

Одна із зустрічей з Андрієм Пінчуком в бібліотеці для дорослих в Копичинцях

Андрій був вражений, наскільки культурно та духовно багатою є наша громада, але поки її потенціал розвивається мало, в порівнянні з його рідною Новоолександрівською та селом Волоським.

Богдан Келічавий
Працюю у сфері розвитку міст. У вільний час допомагаю Копичинецькій ОТГ. Люблю подорожувати світом, знайомлячись із міськими радами та їх представниками. Керуюсь кредо: думай глобально, дій локально.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Турнір з кібер футболу у ...

у селі Гадинківці, відбувся турнір із кібер футболу, де змогли взяти участь шістнадцять любителів віртуальних ігор. Вони методом жеребкування були по...

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.