30 C
Kopychyntsi
сьогодні 06.05.2024
Архів новин 2006-2018РекламаСенСар знову приїде до Копичинців!

СенСар знову приїде до Копичинців!

-

Тільки цього разу гурт, що грає у стилі реп, прибуде до міста вже у повному складі, з новою пісенною програмою та шаленим бажанням співати для молоді Копичинців. Виступ СенСару запланований на вечірній час святкування Дня молоді, 29 червня цього року. Хлопці співатимуть 15-20 хв., якраз перед виступом інших іменитих гостей з Тернополя – гурту «Роздоріжжя». Більше про СенСар дізнаємося далі, а також з групи в Контакті.

Реп проект CенСар

Музика – Rap & Hip-Hop

Назва: «Сенсар», що на санскриті означає «мова сонця»

Ідентифікація: Реп гурт, псевдо-інтелектуальний реп-проект. Складається з 2 учасників: as_tar (Пасимок Тарас) & sun general (Шило Микита).

Стаж: Проект Сенсар створений в квітні 2007 року. Ми вже працюємо рік і за цей час в нашому доробку є 10 композицій, 6 з яких вже можна почути в форматі мр3.

Причина створення: Ми послідовники в Україні американського андеграундного реп гурту JMT (Jedi Mind Tricks). Ми не копіюємо їх текстів чи музики, але намагаємося робити музику в стилі JMT. Саме музика Jedi Mind Tricks і надихає нас і стимулює нашу творчість. Без них не існувало б нас. Ми намагаємось робити не попсовий, якісний, цікавий реп з психоделічними і псевдо-інтелектуальними текстами. Ми, як і JMT не кажемо, що кращі чи розумніші за інших, але ми прагнемо розуміти і знати більше про світ в якому ми живемо.

Наша мета: Робити якісний і не попсовий андеграундний реп, з елементами містики, фантастики і шаманства.

Аудіо: Альбом – «Корпорації сонця», сподіваємось ви його почуєте.

Хіт: Трек «Клоуни вбивці», як стверджують всі хто прослухав.

Ми слухаємо: JMT, Lost Children Of Babylon, Wu-Tang Clan, RZA, Gravediggaz, Celph Titled, Snowgoons, Outerspace, army of the pharaons, Ill Bill, Arsonists, secta 7.

Відео: Зараз ми працюємо над зйомкою 2 кліпів на наші треки. 1 – «нема правді місця», 2 – «клоуни вбивці».

Виступи: Так як група нова і ще не відома, то в нас все ще по переду. Наша музика не форматна і не концертна, проте коли нас запросили виступити в рок-містечку Копичинці (Тернопільська обл.), то ми з радістю погодились. Людям сподобалось і незважаючи ні на що це був наш перший успіх.

Контакти: тел. 80971558487, 80684598518. Ел. пошта — sensar@ukr.net.
Всі ваші пропозиції, побажання та критика будуть дуже корисні. Ми прагнемо до співпраці в різних напрямках творчості з усіма небайдужими людьми

Минулорічний виступ одного з учасників гурту СенСар на вечірці, присвяченій першій річниці з дня народження сайту kopychyntsi.com.ua

Веб-сайт  Гурту С

http://filestore.com.ua/034ca84b71cde3b480afe440aca5…

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Спортивний захід “З...

Сувора зима не зупинила юних біатлоністів нашої громади на шляху до звершень. Спортивний захід "Зимова Нічлава" відбувся сьогодні у парку міста Копич...