30 C
Kopychyntsi
сьогодні 06.05.2024

З вигодою для людей

-

Жителі Копичинців не один рік з болем дивились на занедбану будівлю по вулиці Івана Мазепи у центральній частині міста. Та цьогоріч буквально на очах споруда після ремонту почала змінювати свій вигляд. А заслуга у цьому нових її власників – Пельца Олега Андрійовича та його дружини Марії Володимирівни.

І ось на днях для жителів нашого міста та і не тільки для них – ще одна приємна подія. У згаданому будинку відкрито нову аптеку. Господинею у ній стала Марія Володимирівна. Пані Марія – грамотний фармацевт з багаторічним досвідом роботи.

Приміщення аптеки просторе, комфортно обладнане для відвідувачів. Тут є широкий спектр медикаментів. І особливо звертають увагу відвідувачі на ціни, які не «зашкалюють» у порівнянні з цінами в інших аптеках. Люди за це, безумовно, дуже вдячні.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Копичинецька ОТГ через 10...

Найвища точка громади сягає 400 метрів. Найнижча - 280 метрів.

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Спортивний захід “З...

Сувора зима не зупинила юних біатлоністів нашої громади на шляху до звершень. Спортивний захід "Зимова Нічлава" відбувся сьогодні у парку міста Копич...