30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024

Про дискотеку…

-

Давно легенди та казки розповідають між собою затяті релаксувальники про неповторність місцевої дискотеки, що має назву „Техностиль”. Добре там їм, чи зле? Чи подобається зокрема музика? Можливо, їм взагалі не цікаво іти на дискотеку. Але, чому ж тоді ідуть? Спробуємо отримати коментарі у бліцопитуванні на тему: „Що Ви думаєте про нашу дискотеку?

Руля, 20 років

Думаю, що людям після школи там практично нема що робити, хіба напитися J. Стосовно музики – це залежить від діджея. У Шпуляка та Кархута вузький кругозір і застарілі понти. Ваня – нормальний чувак, але завжди на своїй хвилі, яка часто не збігається з думкою та настроєм публіки. Публіка – або дітки, або п’яні наркомани – і перші, і другі не „в’їжджають” у пропоноване клубне диско, „гонять собі бєса”, тим самим псують враження про молодь. А ще, через їх неадекватну поведінку диско лише до 12.00 – на більше не заслужили. Нефори – купка дітей, що є нефорами лише абстрактно. Директор БК – …., краще б менше переривав дискотеку частими набридлими розмовами, а взявся, нарешті, до справи – поставив урни для сміття і вентиляцію.

Андрій, 18 років

В мене до неї негативне ставлення, бо наша дискотека є дуже одноманітною. І взагалі, таке враження ніби вона для окремих людей. На ній повинна крутитись музика різних стилів, приміщення має провітрюватися, повинні бути туалети, смітники і побільше української музики!!!

Алла, 18 років

Диско заполонили „малолітки”. На мою думку, можна „збацати” струйовий клубняк як на наше містечко. І обов’язково змінити діджея. Ким замінити? Поки що претендентів немає. Був один достойний, але він зарікся, що не буде більше діджеєм.

Тарас, 18 років

Як для мене, то дискотека стала засобом спілкування із друзями. Музика однотипна, а хотілось би більше неформатної української музики.

Від мене:

З точки зору наболілих діджейських поглядів, то диско наше інакшим бути не може. Адже, різноманітна смакова аудиторія не може спокійно поєднувати власні стилі музики з іншими. Тому виникає такий своєрідний дисонанс. Диско як об’єкт – річ невдало організована. Яка простягається від антуражу і до самого процесу „відпочинку”.

попередня статтяЗмінено рух потяга
наступна статтяШо то за малюнок?
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...