«Замість квітів Бандері, ми несемо йому згоду й любов…» ФОТО

0
banderilove012.jpg

20 лютого затишний актовий зал місцевої школи-гімназії сколихнули міцний, сповнений щирими почуттями спів та душевні поетичні читання, що у виконанні талановитої молоді зачіпляли за живе присутніх. У пам’ять про видатного борця за волю України, який змінив історію вічнопотерпаючої від загарбників держави, школярі поставили сорокап’ятихвилинну літературно-музичну композицію.

 

banderilove001.jpg

Співає учениця 5-ого гімназійного класу, Олександра Гутор

"Слава Бандери не вмре, не загине!" 

 

 Викладачі школи-гімназії зіграли сценку з судового засідання над вбивцею Степана Бандери. Приємно, що викладачі не соромляться навіть у своєму, так би мовити вищому статусі, допомагати учням, а то й брати значу частину ініціативи в свої руки. Приміром, акторами в даній сценці виступили вчителі фізкультури, трудового навчання, допризовної підготовки юнаків, причому, гра вийшла реальною і захоплюючою.

Під час попередньо описуваної сценки на маленькому телевізорі транслювати світлини з життя Степана Бандери, а при винесені вироку суду – з дівіді-програвача на екрані з’явився фрагмент вбивства видатного українця у Мюнхені. Насправді з вузько діагонального телевізора мало що було видно. Тут би знадобився проектор. Школа покладає надію, що хтось із випускників, а, звичайно, краще якщо навіть кілька випускників подарують рідній Альма-матері мультимедійний подарунок. Хоч проектор далеко не з дешевих (коштує приміром 1 тисячу американських доларів), але ж любов до школи не вимірюється в папірцях 🙂

Слово за почесним директором школи, Богданом Івановичем Зарембським

Юна поетеса Копичинців, Мар’яна Ничка, відпочиває після концерту

 

Фото учасників на згадку про свято

Від строгого стилю виступу до розважальної світлини

 

Exit mobile version