Архів новин 2006-2018 Спорт Свято настіль...

Свято настільного тенісу в Копичинцях

0

Сьогодні, 13 березня, в спортзалі школи-гімназії відбулась відкрита першість Копичинців з настільного тенісу. Окрім копичинецьких спортсменів на цьому заході було доволі багато гостей. Змагання проходили в 4 категоріях: чоловіки до 18 років, від 18-35 років та від 35, а також жіноча ліга. За "детальніше" дивіться фоторепортаж з місця події.

14.03 – додано результати та фотографії з вручення призів переможцям

Також перед спортсменами виступив мер міста – Пеляк В.С, пообіцявши, що сприятиме розвитку цього виду спорту у нашому місті та висловив сподівання, що зовсім незабаром з’явиться тенісний клуб в нашому місті.

 

Серед дівчат перемогу здобула Човган Сніжанна, друге місце Прядко Оксана, третє у Прядко Тетяни. Серед чоловіків у віковій категорії до 18 років перемогу здобув Прядко Віталій, 2-ге місце у Гнатія Миколи, третє у Тимківа Анатолія. У віковій категорії від 18-35 років перше місце здобув Нападій М.,  2місце Михайловський С. і 3 місце у Кадишева В. Серед представників старшого покоління (від 35 років і далі) місця виявились такими: 1 місце – Росолович Сергій, 2 місце – Кушнір Анатолій, 3 місце – Драгусевич Микола. Далі до вашої уваги пропонуємо фотографії з нагородженням переможців. (За фото і результати змагань щиро вдячні Іванові Богоносові).

 

Exit mobile version