Архів новин 2006-2018 Реклама Пейнтбольний ...

Пейнтбольний турнір “Семкова сотня”

0

Не встиг застигнути клей на оголошеннях, котрі розклеїли нещодавно в місті, як вже з’явилось дуже багато охочих взяти участь у екзотичній, як для Копичинців, справі – пейнтбольному турнірі "Семкова сотня". Перш за все слід сказати, що таке цей пейнтбол. Минулого року bigfan писав навіть статтю про цю екстремальну справу. Кому цікаво, використовуйте пошук по сайту. А говорячи на наш лад, пейнтбол – це грубо кажучи "войнушки" для дорослих. От уявіть собі, що на певній території бігають старші та не дуже дядьки, і з пневматичної зброї стріляють один в одного кульками з фарби. У кого потрапила кулька – той "вбитий". От такий коротенький опис цієї екстремальної штуки.

Ну а тепер безпосередньо перейдемо до основного – самого пейнтбольного турніру. Слід сказати, що даного роду дійство проводиться в Копичинцях вперше! Організаторами виступили МГО "КІМ", а також портал міста kopychyntsi.com.ua.

Отже, сам турнір буде проводитись у Копичинецькому лісі на стрільниці. Збір учасників та вболівальників 6 липня 2008 р. о 12.00 біля Меморіалу Борцям за Волю України. Після чого буде проведено жеребкування між командами та інші необхідні технічні підготування. Ну а потім декілька годин дорослої війни.

Запитаєте чого ж турнір називається "Семкова сотня"? Річ у тім, що українці вшановують пам’ять більш відоміших борців за волю України. Це є дещо не справедливим, позаяк і в нашому рідному краї є люди, котрі своєю мужністю та життям захищали рідний край від загарбників. Саме за таким принципом ми керувались при виборі назви для турніру. Одним з борців за волю України був провідник УПА на Копичинеччині "Семко", якого вбили загони НКВС біля Яблунова разом із 12-ма бійцями боївки. Тіла провідника та бійців були звезені в яр, на місці якого зараз і є Меморіал Борцям за Волю. Недалеко від Меморіалу і проведемо турнір.

Участь в грі беруть команди в складі 3 осіб. Вартість участі з однієї особи – 80 грн. (у вартість входить оренда спорядження – масок, кульок та маркерів). Для того, щоб взяти участь, варто якнайшвидше телефонувати за тел. +380977006401 та записуватись. Як я казав на початку статті, охочих виявилось надто багато (я й сам не очікував такої активності), тому якщо Вам не пощастить пограти цього разу то не розчаровуйтесь, приходьте на ігри як вболівальники – вивчайте тактику, а із нашої сторони я обіцяю повторення такого типу змагань. Слава Україні! До зброї!

Exit mobile version