Районна влада інформує

0

 Офіційний сайт Гусятинської районної за останні кілька днів повідомляє про новини які стосуються нашого міста, щоправда традиційно для себе не дуже багатослівно. Новини зовсім свіжі, 22 та 23 лютого, щоправда зовсім не інформативні 🙁 Далі пряма мова:

22 лютого голова районної державної адміністрації С. Турецький провів робочу зустріч з начальником Копичинецького комунального підприємства "Господар" Валентиною Лемпарт. В ході зустрічі обговорювалися питання освітлення м.Копичинці, якості надання комунальних послуг населенню тощо.

23 лютого відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань культури, освіти, фізичної культури і спорту, духовного відродження. На розгляд комісії начальником фонду комунального майна райради було винесено питання про передачу цілісного майнового комплексу «Копичинецький центр культури і дозвілля» із власності територіальних громад району у власність громади м. Копичинці та про введення в мережу закладів культури Гусятинського району Копичинецького кінотеатру ім. Шевченка і виділення 2 штатних одиниць для роботи в даному кінотеатрі. Депутатська комісія з даних питань висловилась негативно, про що буде повідомлено на сесії.

Спонсор допису: Цікавитесь чудовим відпочинком на морі? Вам обов’язково слід знати про отдых в крыму, доступний якісний відпочинок за адекватну ціну

Exit mobile version