Шевченківські дні 2010 (концерт)

0

Вчора, 7 березня в ЦКіД відбувся урочистий концерт з нагоди 196 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. Подібний захід проводиться у нашомі місті щороку, що стало своєрідною традицією. Проте цьогоріч були певні відмінності із попередніми роками. Перша відмінність – у ЦКіД нарешті запрацювало опалення, тому у залі було нормально перебувати, а друге – сам склад учасників, цьогоріч окрім суто копичинецьких колективів було доволі багато гостей. За детальніше багато фотографій та відео-нарізка з концерту. Як я і сказав, в ЦКіД нарешті відновили опалення.

 

 

Тепер сидіти в залі набагто приємніше, щоправда всерівно дещо холодно, але в порівнянні з минулим то зміни очевидні. Тепер про виконавців – окрім традиційних копичинецьких колективів, таких як "Первоцвіт", "Оксамит", "Боян", "Земляки" та інші на святі були мистецькі колективи із Гусятина, Хоросткова, Яблунова та навіть гості з Києва. Далі пропоную відеонарізку та фотографії. Щоправда наперед прошу вибачення за якість відео та фото – в залі було трохи темно, та й фотоапарат не найвищої якості, але зрозуміти атмосферу свята думаю можливо.

Окремо слід сказати про глядачів. Не дивлячись на доволі прохолодну погоду надворі та температуру в залі, бажаючих побачити щось цікавеньке після "зимової сплячки" назбиралось майже повний зал. Що і тішить 😉

Exit mobile version