30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортЗустрічі з ФК "Ніка": одна перемога і одна поразка

Зустрічі з ФК “Ніка”: одна перемога і одна поразка

-

У суботу, 17 травня, на міському стадіоні нашого міста відбулись матчі в рамках першої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України. У захопливій боротьбі зійшлися команди ОДЮСШ "Колос" (Копичинці) та ФК "Ніка" (Миколаїв) U-15 та U-17. Нагадаємо, що перший матч цих команд закінчились перемогою молодших футболістів з рахунком 4-2 і поразкою старших 0-4.

Першими, як завжди, починали старші юнаки. Нашій команді потрібно було брати 3 очки дома, проте і "Ніка" не хотіла здаватись. Як завжди, активна гра спочатку і обидві команди вже мають перші моменти.  Отже несподівано, на 12 хвилині матчу точна передача з флангу знаходить Віктора Свириду. Той обігрує двох захисників і відправляє м’яч в ближній для воротаря кут – 1-0.

Команда з Івано-Франківська довго не сиділа в обороні й досить швидко відігралась. На 18 хвилині – передача з флангу, сфера зависає у штрафній, і суперник буквально заштовхує м’яч в ворота – 1-1. До кінця тайму обидві команди грали активно, багато пресингували, але змінити рахунок так і не вдалось. Рахунок так і залишився 1-1 після першого тайму.

Другий тайм був багатим на моменти. Бажання до перемоги було у двох команд, але напевно у копичан його було більше. Ще 10 хвилин у другому таймі і наші хлопці вже ведуть у рахунку. Знову точний пас знаходить Свириду і той не йдучи в обіграш посилає м’яч ближній кут – 2-1. Суперник ніяк не хотів миритись із станом справ і кинув всі свої сили в атаку. Схоже, що саме це й стало помилкою. Копичани карають і третім голом. Після передачі Бабія Івана на дальню штангу, Володимир Цимбалістий головой посилає  м‘яч в рамку – 3-1. До кінця тайму копичинецька команда контролювала м’яч і не давала створювати моменти біля своїх воріт. Фінальний свисток фіксує радість на обличчях футболістів та перемогу із рахунком 3-1.

Нажаль молодші спортсмени не змогли здобути в домашній грі 3 очка. Матч закінчився програшем 2-1. За Копичинці відзначився Процанін Петро.

Хочеться відмітити, що на останні футбольні матчі приходить все більше людей. Мабуть через активну підтримку вболівальників, команда U-17, вже 4 матчі поспіль виграє в домашніх іграх.

Підтримайте команду і в останньому матчі ДЮФЛУ, який відбудеться 28 травня в середу проти Ужгородської ‘’Говерли’’. 🙂

Спонсор допису: Цікавитесь біржами і хочете почати заробляти на них? Тоді вам варто знати сигналы опционов, щоб бути професіоналом в цій темі

попередня статтяДень Матері на Кутці
наступна стаття28 останній матч сезону ДЮФЛУ
Юрій Круцьhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.