30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортУ Яблунові провели турнір з козацького багатоборства. Копичани зайняли друге місце

У Яблунові провели турнір з козацького багатоборства. Копичани зайняли друге місце

-

У мальовничому селі Яблунів Гусятинського району відбувся турнір з козацького багатоборства. Спортивний захід пройшов за сприяння Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

 

Учасники турніру демонстрували силу і козацьку вдачу у таких видах: перенесення мішків вагою 50, 65, 80, 90 кг, піднімання колодій вагою 75 кг, перенесення на відстань 20 мерів вантажу вагою 75 кг, піднімання гантелі вагою 50 кг однією рукою, перетягування вантажної машини на відстань 15 метрів, піднімання каміння вагою 50,70,80,100 кг, перекидання колеса вагою 250 кг, перетягування линви.

У перервах між вправами для глядачів та спортсменів з концертною програмою виступивши духовий оркестр та народний гурт "Желізняк".

За підсумками з восьми видів багатоборства перемогу здобула команда "Байконур" (Машута Олександр, Машута Володимир), друге місце посіла команда "Копичинці" (Нікулін Володимир, Свинарчук Василь), трете місце зайняла команда "Яблунів" (Хома Ігор, Ніньовський Петро).

Всі учасники були нагороджені медалями, грамотами та нагородною атрибутикою обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Арт перформанс на сміттєз...

Житель Копичинець Сергій Оцел опублікував фото на місцевому сміттєзвалищі. Ця світлина привернула широку увагу громадськості до проблеми неорганізова...

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА ОРИШ...

30 серпня відбулося святкування Дня села Оришківці!