30 C
Kopychyntsi
сьогодні 15.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортТурнір «Семкова сотня – 2010» - головна пейнтбольна баталія року!

Турнір «Семкова сотня – 2010» – головна пейнтбольна баталія року!

-

Уже втретє славна копичинецька земля в запеклих боях «плямуватиметься» пейнтбольною фарбою! Пейнтбол – весела, добротна іграшка, яка день у день стає все популярнішою. Цього року змагання переїдуть до центрального парку міста Копичинці, адже туди близько і зручно добиратися, а також тінь дерев додає комфорту грі у «войнушки». На турнірі планується побачити більше 24 учасника. Ще б пак, адже на переможця «Семкової сотні – 2010» чекають приємні нагороди – кубок, медалі, а срібним і бронзовим призерам – знижки на гру від пейнтбольного клубу «Пантера».

Участь в грі беруть команди в складі 3 осіб. Вартість участі з однієї особи – 60 грн. (у вартість входить оренда спорядження – масок, кульок та маркерів). Для того, щоб взяти участь, варто якнайшвидше телефонувати за тел. +380976530078 (питати Павла) та записуватись. Увага! Важливо внести аванс (половина суми – 30 грн) за тиждень до початку змагань (до 27 червня). Це робиться для того, щоб знати точну кількість учасників й підготувати необхідний для турніру інвентар.

Для участі запрошуємо усіх, незалежно від віку та статі. У пейнтбол можуть грати всі, головне, аби було бажання і працювала уява. Море приємних вражень вам гарантовано. Тож якщо ви ще не пробувати Тепер, прошу зачитати деталі турніру:

Мета: розвиток спорту в Копичинцях, вшанування пам’яті загиблих Героїв України.

Кількість учасників: більше 20-ти. Прикметно, що на турнірі буде аж 16 одиниць пейнтбольного обладнання!

Майданчик: тіньовий майданчик серед беріз в міському парку, 100 метрів довжини, 30 метрів в ширину. Перешкодами слугуватимуть бочки, мішки із тирсою, шини від автомобілів та ін.

Тривалість однієї гри: 5 хвилин (ігор за турнір може бути максимум 5-6)

Ціна гри: 60 грн на весь турнір (оренда, кулі, інструктаж), додаткові кулі – 30 грн.

Приз: переможець отримує медалі, пам’ятний кубок! Друге й третє місця матимуть знижки на гру від пейнтбольного клубу "Пантера"

Для участі запрошуємо усіх, незалежно від віку та статі. У пейнтбол можуть грати всі, головне, аби було бажання і працювала уява. Море приємних вражень вам гарантовано. Тож якщо ви ще не пробувати постріляти фарбою – ви багато втрачаєте!

 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...