30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018Спорт"Рубка на Рудках". Пейнтбольні баталії

“Рубка на Рудках”. Пейнтбольні баталії

-

Настав час бути героєм! Наступної неділі, 18 жовтня, на мальовничих берегах хутора Рудки, що розкинулись між Копичинцями та Хоростковом, розгорнеться справжня козацька битва. Змагатимуться безстрашні хлопці, що відчайдушно і з мужнім поглядому йтимуть на кулі. Щоправда, на кулі… з фарбою 🙂 Так-так, спеціально до 67-річниці створення УПА, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Бородиці пейнтбольний клуб Пантера презентує "Рубку на Рудках". Це буде незабутнє протистояння! За детальніше – повна інформація про подію.

 

Для того, щоб взяти участь у пейнтболі, вам потрібно не пізніше 17 жовтня зголоситися за номером 8 097 653 00 78 (Павло). Ціна послуги – 60 грн (прокат обладнання і форми – 30 грн, 100 куль – 30 грн).  

Пейнтбольні змагання проходитимуть на спеціально обладнаній фермі. В залежні від кількості охочих, на місці буде обрано спосіб змагання: це може бути або турнір 3х3, 4х4, або ж величезне багатоманеврене протистояння 8х8. Як свідчить практика, останнє на разі заслуговують на більшу популярність. Також буде випробувано нестандартні сценарії із застосуванням піротехніки.

Дістатися до хутора Рудки доволі просто. Можна це зробити з Копичинців (таксі – 35-40 грн., або своїм ходом – 5 км.). З Хоросткова ближче, і, навіть, можна пішки причалапати з поїзда. Можлива домовленість про надання транспорту. Також розібратися у ситуації вам допоможе карта.

Чекаємо гостей і команд з Тернополя, Теребовлі, Гусятина, Чорткова, Хоросткова і, звісно, Копичинців!

Розпочнуться пейнтбольні баталії о 13 годині за київським часом. Для глядачів буде відведене спеціальне місце. Прохання не запізнюватися!

Зустрінемось на патріотичній битві! Мати з собою хороший настрій і бажання перемагати!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...