30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортПеремога та нічия у Миколаєві

Перемога та нічия у Миколаєві

-

Цієї суботи, 5 жовтня, у м.Миколаїв Львівської області відбувся черговий етап ДЮФЛ, в якому грали наші хлопці та футболісти місцевої команди.

Першими почали гру футболісти U-17. Відразу на 5 хвилині, вже напевно традиційно, наша команда пропускає швидкий гол. Помилка в захисті, вихід один на один, і рахунок стає 1-0.

Проте буквально ще через 10 хвилин дальня передача з центра поля знаходить Юрія Круця, небезпечний вхід в штрафну, суперник збиває, суддя вказує на 11 метрів.

До м’яча підходить Бабій Іван і спокійно розводить м’яч та воротаря по різним сторонам. Далі, до кінця тайму гра зрівнялась, були небезпечні атаки зі сторони двох команд. За 10 хвилин до кінця зустрічі, небезпечний штрафний за 20м. від воріт, подача і копиченецькі футболісти буквально заштовхують м’яч в ворота. Автор голу – Лазечко Юрій. 2-1 на користь наших футболістів.

Останні 5 хв. першого тайму тривали досить напружено, суперник тиснув на ворота, проте вдалось зберегти перевагу до кінця тайму.

На початок другого тайму команди вийшли готові на боротьбу. Вже на 15 хвилині футболісти з Миколаєва небезпечно атакують з флангу і забивають. Далі тиск ще більше посилюється, але захист нашої команди грає надійно. Гра загострюється, а після фолу на Лазечко Юрію гравець із Миколаєва наніс удар по обличчю Юрія, наш футболіст нестримав емоцій, почалась бійка, яка закінчилась вилученням обох спортсменів.

Після цього гра була похожа на маятник, атакували порівну обидві команди. Вийшовши на заміну, Віктор Свирида після передачі Бабія Івана виходить один на один з воротарем і забиває! Рахунок на табло 3-2.

Напружена гра триває, але за 5 хвилин до закінчення матчу гравцям з Миколаєва все таки вдається забити. Передача з флангу, штовханина в штрафній і м’яч таки залітає в наші ворота.

Фінальний свисток фіксує нічию – 3-3.

Футболісти U-15 почали гру досить жваво і вже у 1 таймі гол забив Петро Процанін, після вдалої комбінації одноклубників. Далі був гол-відповідь від суперників. Проте в кінці 2 тайму, після вдалого проходу Віталія Панила і його передачі з флангу, забиває Вадім Сисюк. Завдяки вдалій подальшій обороні матч закінчується з рахунком 2-1 на користь наших футболістів.

Фото: ФК "Миколаїв"

Отже друга поспіль перемога футболістів U-15 і перше очко футболістів U-17 такі результати поїздки до Миколаєва 🙂

Юрій Круцьhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Копичинці на столітніх ли...

На сайті колекціонерів https://www.delcampe.net з'явились старі фотографії-листівки міста Копичинці, які датовані орієнтовно початку 20 століття....