30 C
Kopychyntsi
сьогодні 25.04.2024

Надія у ДЮФЛ-і

-

Давненько на сайті нічого не писалося про футбол. Пригадуємо тріумф І.Шпікули і його команди 1991 року народження. Хлопці уже у вищих навчальних закладах. Демонструють іншим містам Копичинецьку школу футболу.

 

 

Місце найстаршої групи зайняла команда А.Краснянського і його хлопців 1992 року народження. 7 вересня розпочався осінній сезон ігор першої юнацької ліги України. Тут грають дві наші команди 1992 і 1994. Окрім нас ще беруть участь такі клуби: ДЮСШ-1 (Хмельницький), ДЮСШ (Бердичів), ДЮСШ-2 (К.-Подільський), МФК Ковель (Ковель), СДЮШОР Верес (Рівне), Пансіон (Шепетівка), ДЮФК Нива-Світанок (Вінниця), Поділля (Хмельницький), Інфолайн-Поділля (Козятин).

Хочу зауважити, що суперники дуже сильні. Як то кажуть, така собі "група смерті". До сьогодні вже пройшли три етапи змагань. Тому я опишу дані із усіх матчів.

Спочатку Інфолайн-Поділля (Козятин) завітали в Копичинці. Це було у неділю 7 вересня. О 13 годині дня відбувся матч, де старші впевнено перемогли з рахунком 5:1. Козятин забив перший гол))). У нашій команді відзначились двічі Освіцімський та Коваль, один раз Келічавий. Команда 1994 р.н. подолала суперника з рахунком 2:0. Відначались Надвірняк(з пенальті), Попко.

14 вересня ми знову приймали гру. На цей раз прибув МФК Ковель. Між гостями та господарями точилась боротьба. Спочатку Надія повела вперед у рахунку: 1:0, далі 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 2:4. Тепер поразка. У нас забивали Освіцімський і Леськів. Гравці 1994 р.н. продемонстрували гостям свою гру, вигравши із рахунком 3:0. Відзначались Глух, Барабаш, Марцінковський.

Буквально вчора Надія їздила у Хмельницький, це зіграла із місцевим Поділлям. Хочу зауважити, що поле там було не в найкращому стані. Попри це юнаки 1992 р.н. вибороли на виїзді 3 очки у господарів, обігравши їх із рахунком 2:0. Обидва голи красиво забив головою Леськів Володимир. Молодша група не потішила своїх фанів-копичан, програвши 4:0. Як зізнаються наші друзі, причиною поразки було озерце у власному воротарському майданчику і страшенна невдача.

Як бачите, буває різне. Особисто мені ніколи не забудуться ці недільні дні, проведені з командою, виїзди по 350 кілометрів від дому і ввесь цей позитив, що на нас чекає. А вас прошу вболівати за своїх.

(оновлена турнірна таблиця ще не з`явилася. Я обов`язково добавлю її сюди, щоб була можливість поглянути на розташування Надії серед інших клубів).

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...

Додому з перемогою

Визначний день в історії Копичинецького футболу.Наші хлопці впевнено перемогли ровесників з Харкова та Києва і привезли додому перше місце з фін...