30 C
Kopychyntsi
сьогодні 16.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортКопичинці - найкраще місто!

Копичинці – найкраще місто!

-

Копичинці найкраще місто. Тут є гарні люди. Творчі, незабутні, класні. Проте хватає і придурків.
Але зараз не про це. Зараз мова йде про чудовий сайт kopychyntsi.com.ua, а саме, для людей які хочуть щось для нього написати, але не знають як можна закинути статтю на сайт.

Звісно цей текст набраний для демонстрації роботи системи закидання статтей тому нижче буде простий текст, взятий з вікіпедії.

Вікіпедія (англ. Wikipedia) — це відкрита багатомовна вікі-енциклопедія.

Вікіпедію започатковано 15 січня 2001 року як англомовний проект для створення онлайн-енциклопедії, де будь-який користувач може редагувати наявні статті та додавати власні.

Організатором проекту є американська компанія Wikimedia Foundation Inc.. Метою проекту є створення повної, нейтральної, відкритої енциклопедії всіма мовами Землі.

Проект набув популярності серед користувачів Мережі, і пізніше з’явилися розділи Вікіпедії іншими мовами (Дивіться також Wikipedia— багатомовний портал, який містить посилання на розділи Вікіпедії всіма мовами), з українською включно. (Див. Історія української вікіпедії.)

Англомовний розділ є найбільшим за обсягом у Вікіпедії, і однією з найбільших енциклопедій узагалі. Станом на грудень 2007 року він містив понад 2 млн. статей, а в березні 2010 вже більше 3,2 млн. Другим за розміром є німецький розділ з більш ніж 1 млн. статей. Усього ж є близько 270 розділів вікіпедій різними мовами, хоча тільки 18 містять понад 150 000 статей, серед яких і український, який має 198 815 статей.
Зміст
[сховати]

попередня статтяПоповнення ретроальбому нашого міста
наступна стаття810-й існує
Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...