30 C
Kopychyntsi
сьогодні 23.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК «Надія» відфутболила усіх!

ФК «Надія» відфутболила усіх!

-

Прочитавши недоречні коментарі до статті "ФК Надія – ФК Пансіон-Шепетівка: і таке буває…", наша команда вирішила довести, що її ще зарано списувати з лідерів українського молодіжного футболу.

 

Сьогодні, 15 вересня, в тому ж Борщові, де нещодавно відспівали фестиваль, проходив міні-турнір серед обласних команд. ФК «Надії» у групі випало зустрітися зі спортсменами із Чорткова та Заліщиків.

До Борщова команда вирушила у дещо новому складі, остаточно сформувашись з п’яти осіб 1994 року народження і семи 1995 р.н. Та й самі ігри відбувались зміненим чином: бігали хлопці лише на половині поля і тільки вісім на вісім (враховуючи голкіпера).

Конкретного завдання щодо виступу на турнірі не було. Вказівок збоку тренера також. Єдине зауваження, це пограти у своє задоволення, у такому ж стані, як на звичайному тренуванні. Втім, після вдалої гри з Чортковом (ФК «Надія» насухо покарала суперника з рахунком 4:0), наші хлопці поставили собі за мету виграти цей турнір. Тому ні для кого не стало несподіванкою, що у наступній грі «надіївці» декласували спортсменів із Заліщиків – 7:2.

Таким чином, оформивши стовідсоткову перемогу в групі, ФК «Надія» вийшла у фінал турніру, де зустрілась з командою-господарем, футболістами з Борщова. Тут наші хлопці і показали все, що вони вміють. Дванадцять (!) сухих голів у ворота суперника потішили як нас, як хлопців, так і тренерів. Кращими за турнір футболістів можна визнати Надвірняка, Балюка Олега (по 5 голів кожен) і Мельника Святослава (4 голи).

На час написання матеріалу хлопці тільки поверталися додому 😉

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

Копичинецькі пауерліфтери...

Пауерліфтинг - це силовий вид спорту, коли спортсмен долає вагу. До нього входять три основні вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги леж...