30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018СпортФК «Надія» – «Пансіон»: шепетівські футболісти нам не суперник

ФК «Надія» – «Пансіон»: шепетівські футболісти нам не суперник

-

Сьогодні, 17 травня, гравці місцевого футбольного клубу «Надія» створили справжнє свято і собі, і своїм вірним уболівальникам. Обидві команди без проблем розібралися з гостями, футболістами команди «Пансіон» з Шепетівки.

1992 р. н., ФК «Надія» U 17 – «Пансіон» (Шепетівка) U 17

 

У першій грі зустрічались старші склади суперників. Наша ФК «Надія» U 17 (1992 р. н.), укомплектована досвідченими гравцями, розпочала поєдинок у спокійному тоні. Далі гру пожвавили кілька ударів у ворота «Пансіону», але всі вони виявились хибними. Суперник, потребуючи підтримки, намагався тиснути, проводив цікаві атаки, але не вистачило сил і результативності. Натомість «Надія» злагоджено діяла у всіх ланках поля, атакувала, створювала цікаві комбінації, грала легко, невимушено, використовуючи красиві футбольні трюки (фінти). Правда, цей багаж таланту не давав можливості нашим гравцям забити гол протягом першого тайму. Тож шепетівський «Пансіон», натхненний грою майстрів, вирішив віддячити господарям, привізши, так би мовити, подарунок їм – самі собі ж забили гол =) 1:0. Сталось це диво на початку другого тайму.

Захисники добре відпрацьовували біля своїх воріт

Ігрова ситуація біля наших воріт

Та не стали «надіївці» радіти з того подарунку і ринули вперед до воріт суперника з метою доказати, що вони й без подарунків господарі зокрема цього поля і футболу загалом 🙂 Чекати не довелось. Через кілька хвилин рахунок завдяки вмілим та злагодженим діям Василя Коваля подвоюється. 2:0. А ще через десять хвилин перевага над «Пансіоном» відчутно зросла. Гравець ФК «Надії», відгукнувшись на передачу з правого флангу, точно пробив головою. Не сильно, але воротар суперників чи то не сподівався, чи то зумів зафіксувати м’яча. 3:0, впевнена перемога копичан. З чим ми їх і вітаємо!

1994 р. н., ФК «Надія» U 15 – «Пансіон» (Шепетівка) U 15

Потішним для копичинецьких вболівальників став й інший поєдинок, де ФК «Надія» U 15 приймала своїх однолітків з Шепетівки. З перших хвилин матчу стало зрозуміло, що господарі грають на щабель вправніше, активніше, талановитіше, наполегливіше, а тому більш достойні на перемогу. Тим паче, що після вдалого старту і загалом турніру копичани вперто тримали першу сходинку в загальній таблиці, а в останні три тури скотились до третього. Сьогодні треба було тільки перемагати!

Вступне привітання команд

Тож вже після першого тайму ФК «Надія» перемагала з рахунком 2:0. Обидві голи провели зі стандартів. Спершу молодша команда «Пансіон» порушила правила у штрафному майданчику, за що отримала точне пробиття пенальті у свої ворота, а затим шепетівці витягала м’яча з сітки воріт після вмілого виконання штрафного удару приблизно з 25 метрів.

Розпочався лік голам у матчі з пенальті у ворота гостей

Радість забитого голу

 

Капітан ФК “Надія”, Святослав Мельник, вимагає справедливості 

Святослав Мельник: “Хух, добре, що їм дали жовту карточку” =)

На другий тайм копичани вийшли у розслабленому стані, мовляв, уже й так все зрозуміло, хто нині переможе. Проте суперники не погодились з бажанням ФК «Надії» і побігли атакувати. Перший же реальний гравців «Пансіону» переріс у гол. 2:1, інтрига в матчі відновлюється. Так, відновилась, але вистачило інтриги заледве на 10 хвилин. Поставила остаточну жирну (таки жирну, бо інакше її не назвеш) крапку наша команда, забивши феноменальний гол: гравець ФК «Надія», обійшовши на техніці суперників, помітив, що воротар вийшов задалеко з воріт, не став бити, а перекинув круглого через нього. Такий гол заслуговує тонни оплесків, а герой матчу ще й порадував веселим святкуванням забитого гола, зробивши кілька раз сальто =) Отож, загальний рахунок в матчі 3:1. Святковий настрій забезпечено!

Наступні матчі ФК «Надія» проведе на виїзді.
 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

У Копичинецьку громаду по...

Учора, 21 березня, на футбольному полі в Копичинцях відбувся перший спаринг місцевої команди «Нічлава». Суперником був колектив «Вікнини» з с. Вікна ...