30 C
Kopychyntsi
сьогодні 14.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»: ось як треба в гості приїжджати!

ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»: ось як треба в гості приїжджати!

-

Чергові ігри нашої команди у дитячо-юнацькій футбольній лізі проходили на центральному стадіоні Хмельницького, де, варто зауважити, належне для ігор поле, яких в Україні не так і багато. За словами гравців ФК «Надія», це було найкраще поле за всі ігри на виїзді!

 

1992 р. н., ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»

Як завжди, першими розпочали гру команда ФК «Надія» U-17 1992 р. н. З першої хвилини матчу було помітно, що одна й друга команди налаштована тільки на перемогу. Близько 20 хвилини першого тайму гра переходила з атаки в атаку, від воріт до воріт. Через 5 хвилин Леськів Володимир з-за меж штрафного майданчика, обігравши двох гравців, пробив потужно по воротах і м’яч, на жаль, зачепивши штангу, вийшов за межі поля.

Після цього гравці обох команд мали по декілька гострих моментів. Одним із них, як і годиться, скористався Шелюк Павло. Після подачі з флангу, майстерно обробивши м’яча в штрафному майданчику суперника, лівою ногою він пробив у дальній кут воріт. 0:1, ФК «Надія» попереду. Після цього темп гри впав, адже протягом наступних хвилин гра проходила досить в швидкому і рівномірному темпі.

У другому таймі після подачі з кутового гол забив Пилипів Дмитро, проте гол не зарахували через те, що м’яч перед тим вийшов за лінію поля.

До кінця гри наші гравці повністю контролювали хід гри в усіх ланках поля. Швидкі нападники команди ДЮСШ-1 Хмельницький ніяк не могли обіграти наших захисників. В рух пішли нервові клітини, які одному з хмельницькому нападнику арбітр дав можливість заспокоїти за межами поля, вилучивши його за грубу гру, а саме за навмисний удар ззаду по ногах копичинецького спортсмена.

До кінця матчу рахунок не змінився. 0:1, принципова перемога над лідером групи.

 

Склад ФК «Надія» U 17

 

Турнірне становище ФК «Надія» U 17

1994 р.н., ДЮСШ-1 Хмельницький – ФК «Надія»

Для того, щоб не втратити надію на вихід з групи, команді ФК «Надія» U-15 1994 року народження потрібна була в цьому матчі тільки перемога.

Тож після стартового свистка головного судді матчу ініціативою заволоділа саме команда з Копичинець, у результаті чого на 10 хвилині забито швидкий гол! 0:1. Відзначився Андрій Волоцюга. Утім, на цьому не слід зупинятися, а потрібно було ще забивати, що і наші хлопці старались зробити. Кожен гравець грав дуже відповідально і сконцентровано на своїй позиції, і через це гра дуже тішила копичинецьких вболівальників (незважаючи на те, що їх там було не багато).

На 22 хвилині забракувало точності удару центрального півзахисника Руслану Марцінковському. Він влучив у перекладину. За тотальної переваги на господарями гості все-таки пропустили гол. На останній хвилині першого тайму нападник хмельничан пробив (шпіцом) з-за меж штрафної площадки, на що воротар навіть не зреагував, а все тому, що був дуже сильний вітер, якраз в наші ворота! (халявний гол, одним словом, ми пустили). 1:1.

На 2 хвилині другого тайму якраз почався лік голам. Спочатку гол у ворота господарів забиває потужним ударом з 20-22 метрів Микола Кушнір. 1:2. Через кілька хвилин зі штрафного (вже другий матч підряд, до речі) забив Марцінковський Руслан! 1:3. А за чверть до кінця матчу гості вже мало не з воротарем перейшли на чужу половину поля: в атаці брали участь як нападники, так і півзахисники із захисниками! Про що, власне, свідчить на 19 хвилині гол захисника ФК «Надії» Тісногуза Степана. 1:4. Ну і на 32 хвилині остаточну крапку з лівого флангу сильним ударом низом поставив Марцінковський Руслан, оформивши таким чином дубль. 1:5. Ура! =)

Склад ФК «Надія» U 15
Турнірне становище ФК «Надія» U 15

Спонсор допису: Піклуєтесь про красу і благоустрій вашого дому? Тоді вам потрібна итальянская мебель для спальни, за найкращими цінами

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...