30 C
Kopychyntsi
сьогодні 15.04.2024
Архів новин 2006-2018СпортCпортивний День Незалежності

Cпортивний День Незалежності

-

 Окрім виступів у та загального святкування в парку, День Незалежності цьогоріч приніс копичанам і спортивне свято.В рамках свята була можливість позмагатись в таких видах спорту як: пляжний волейбол, дартс, шашки, шахи, нарди, міні-футбол. Про переможців читайте далі.

Цьогороку погода була щедрою. Цілий день стояла спека, а сонце безжально світило на місце де проводився міні-футбольний турнір (на запасному полі). Не зважаючи на це брати участь в турнірі погодилось 5 команд: "Марія", "Чвертка", "Хата", "Зірка",  та команда "ВК-112". 1 місце здобула "Марія", 2 за командою "Хата" а третє надійшло в актив команди "Зірка.

Волейбольний турнір мабуть був найчисельнішим. Свою готовність позмагатись виразило аж 11 команд. В підсумку переміг дует Дудик Богдан та його одногрупник.

У турнірі з шашків, котрий проводився в рамках Дня Незалежності 16.08.2009 місця розподілились в такій послідовності. І місце здобув Господарик Степан, ІІ місце здобув Росолович Олег а ІІІ місце дісталось Сові Роману.

У місті, котре є маленькою Батьківщиною для міжнародного гройсмейстера Василя Іванчука протягом 22-23 серпня також відбувався і шаховий турнір. Тут місця розподілились таким чином: І-місце Росолович Олександр, 2-місце Росолович Олег, 3-місце у Вовчишина Івана.

Безпосередньо на День Незалежності проводився турнір з нардів. Тут перемогу здобули. 1-місце Варениця Михайло, 2-місце Сокольський Михайло, 3-місце Дубенюк Роман.

Окрім того цього дня проводився і турнір із дартсу. В цьому доволі цікавом змаганні перемогу здобув Ухач Олег, 2 місце у Сови Романа, 3 місце у Росоловича Олександра.

Окрім того на великом полі в цей день проводився і товариський матч по футболу між юнаками 1995 р.н. ФК "Надія" (Копичинці) та ФК "Оболонь" (Київ). Нажаль наші хлопці в підсумку поступились із рахунком 2:0. Мабуть все таки важко грати із більш досвіченим суперником.

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНИЙ ВИ...

У Копичинецькій Громаді відбувся військово – патріотичний вишкіл «Юний патріот» присвячений до Дня захисника та захисниці України та Дня українського...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...