30 C
Kopychyntsi
сьогодні 28.03.2024
Архів новин 2006-2018Спорт11 і 12 тури ДЮФЛУ

11 і 12 тури ДЮФЛУ

-

До вашої уваги 2 тури першої дитячо-юнацької футбольної ліги України.

Ще 20 квітня ФК «Надія» проводила матч 11 туру першої дитячо-юнацької футбольної ліги України. Копичани приймали в м. Копичинці на центральному стадіоні ФК «Рух»(Винники). До цього туру ФК «Рух» йшов зразу за нашою командою в турнірній таблиці.
 
Матч виявився доволі цікавим. Обидві команди показали, що достойні тих місць в турнірній таблиці, на яких і ідуть. Почався матч дуже нервово. В основному проходила боротьба в центрі поля. Але ось, уже на 10 хвилині матчу, нападник ФК «Рух» скористався помилкою нашого захисника і з 11 метрів просто розстріляв ворота. 0:1. Після пропущеного голу наших хлопців ніби облили холодною водою. І один за одним почали створюватись гольові моменти біля воріт гостей. І на 25 хвилині матчу копичанам вдалось зрівняти рахунок. Схаб Роман ввірвався в штрафний майданчик і його збили. Як наслідок – чистий пенальті. Виконувати «вирок» пішов Карпишин Степан. Він спокійно «розвів» м’яч і воротаря по різних кутах. 1:1. До кінця першого тайму ФК «Надія» мала ще безліч моментів, щоб зрівняти рахунок, але ударам Карпишина, Горбана, Схаба і Лушнея або бракувало точності, або надійно діяв голкіпер гостей. Натомість ще одна атака «рухівців» завершилась взяттям воріт. Після ауту в нашій штрафній розпочався «пожар». І гості просто «запхали» м‘яч в ворота. Отож, після перших 40 хвилин матчу рахунок 1:2 на користь ФК «Рух».
З початку другого тайму копичани «притиснули до воріт» своїх суперників і проводили одну атаку за другою. І на 15 хвилині другого тайму ФК «Надія» зусиллями Горбана Богдана і Дитиняка Володимира зрівняли рахунок в зустрічі. Горбан прекрасно віддав передачу з штрафного, а Дитиняк виграв «повітряну боротьбу» і пробив в дальній кут воріт. 2:2. Після цього моменту наші хлопці ще більше напосіли на ворота гостей. І гольові моменти виникали кожної хвилини матчу. ФК «Руху» також вдавались непогані контратаки, але надійно діяв наш голкіпер Черниш Володимир. І за 5 хвилин до завершення матчу ФК «Надії» таки вдалось забити третій гол в зустрічі. Горбан Богдан зробив небезпечний простріл в воротарський майданчик і там, власний захисник «зрізав» м‘яч в власні ворота. 3:2. До кінця матчу ФК «Рух» ще пробував зрівняти рахунок в матчі, але їм це не вдалось. Копичани надійно діяли в обороні. Отож, матч 11 туру ФК «Надія» – ФК «Рух» – 3:2.
 
У четвер, 1 травня, проходив 12 тур першої дитячо-юнацької футбольної ліги України.
ФК «Надія» грала в м. Старий Самбір проти команди ФК «Княжа»(Добромиль).
Матч розпочався доволі напружено. Команди придивлялись одна до одної і «привикали до поля і м‘яча». Вже після 10 хвилини матчу ініціатива по-трохи почала переходити до копичан. І на 15 хвилині матчу рахунок став 0:1 на користь ФК «Надії». Горбан Богдан виконав прекрасну передачу. Схаб Роман найвище вистрибнув в штрафному майданчику і влучно пробив в ствір воріт. Наші хлопці продовжували атакувати, але забити бодай ще один гол до кінця першого тайму нам так і не вдалось.
Другий тайм розпочався знову ж з атак ФК «Надії». До 15 хвилини другого тайму Карпишин, Лушней, Схаб, Горбан, Фірман – мали прекрасні можливості, щоб збільшити перевагу нашої команди в цьому матчі. Але їхні удари були не дуже влучними. І у цьому матчі спрацювало футбольне правило «не забиваєш ти – забивають тобі». Єдина контратака, яку провела ФК «Княжа» завершилась взяттям воріт. Нападник господарів обвів нашого захисника, потім голкіпера і спокійно пробив уже в пусті ворота. 20 хвилина другого тайму. 1:1. Після пропущеного голу копичани ще більше напосіли на ворота суперника. Удари проходили один за одним. І через 10 хвилин після пропущеного голу на табло стадіону рахунок знову був на користь ФК «Надії». Схаб Роман віддав прекрасну передачу на Демчука Романа. Той вийшов один-на-один з голкіпером господарів і спокійно його переграв. 2:1. До кінця матчу копичани спокійно контролювали хід подій на полі. І на останній хвилині матчу забили ще один гол. Омельчук Назар віддав прекрасну передачу з своєї половини поля Дитиняку Володимиру. Дитиняк вийшов один-на-один з голкіпером. Як наслідок, голкіпер на газоні, а Володимир спокійно закочує «круглого» в пусті ворота. 3:1. Зразу ж після забитого голу звучить фінальний свисток в зустрічі. ФК «Княжа» – ФК «Надія» – 1:3.
 
До вашої уваги турнірна таблиця після 12 турів:
                         Назва                                          Iгор Перемог Нічиїх Поразок М’ячі Очки
             1. ФК Моршинська (Моршин)             12          10           1          1         32-4       31
             2. Надія (Копичинці)                             12         10           1          1         24-5       31
             3. Рух (Винники)                                     12          7             2          3         24-10     23
             4. ФК Ротор(м. Новоселиця)              12          7             1          4         17-11     22
             5. СДЮШОР (Калуш)                            12          6             0          6         25-16     18
             6. Енергетик (Бурштин)                       12           5             0          7         18-24     15
             7. Покрова (Львів)                                 12          4             2          6         17-16     14
             8. Княжа (Добромиль)                         12           4             1          7         12-19    13
             9. ДЮСШ-3 (Івано-Франківськ)          12           1             2          9           7-34    5
             10. Галичина ДЮСШ (Н. Розділ)       12           1             0         11          5-42    3
 
В наступному турі ФК «Надія» гратиме в м. Копичинці у неділю, 4 травня проти ФК «Галиччина». Матч відбудеться о 12:00.

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

«Запобігти. Врятувати. До...

Починаючи з 2004 року, Державною службою України з надзвичайних ситуацій проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, головним зав...