30 C
Kopychyntsi
сьогодні 17.04.2024
Архів новин 2006-2018Культура"Республіка" взялась за публіку

“Республіка” взялась за публіку

-

Урізноманітнити музичне наповнення та зацікавити молодь несподіваними і оригінальними тематичними розвагами – такі завдання ставлять перед собою подвижники клубної культури в Копичинцях. Спираючись на задумані плани, дискотека "Республіка" (екс-"Техностиль") в скорому часі повинна перетворитись у потужний, часто змінюваний у плані форматів танцювальний відпочинок.

Втілення у реальність потребує підтримки і корисних пропозицій від місцевої молоді. Організатори "Республіки" створили спільноту в Контакті, де можна подискутувати на тему пропорційного відтворення різноманітних стилів музики, обговорити концепцію тематичних вечірок і навіть віддати голос за улюбленого діджея свого міста. 

"Суть обговорення в тому, щоб робити цікаві вечірки на різні стилі музики. Наприклад: однієї суботи – house, наступної – trance, потім techno, потім neformat. І все це з конкурсами, можливо, зі сценарієм. Головне, щоб людям було цікаво!" – пояснив свою ініціативну один із діджеїв Республіки DJ Casper (він же Ярослав Палій). 

DJ Casper з коханою дівчиною на святі "У чарах кохання"

Дебютною ластівкою впровадження нового життя "Республіки" стала подія під назвою "У чарах кохання", що з солодким присмаком безмежного кохання відгукнулась у стінах танцювального залу ЦКіД на Валентинів День, 13 лютого. Веселі, запальні і відверті конкурси припали до душі більшості молодих копичан, на що вони попросили активного продовження. Чи буде продовження – вирішувати всім разом. 

Місцевий поет гумористичного жанру, співак, лідер гурту "Спалах", Володя Ухач, так відгукнувся про зміни в "Республіці": "Потрібно зібратися людям, які не байдужі до того і здатні щось придумати! Посидіти в тому БК і нормально пороздумувати над ситуацією! Тоді можна буде достигнути консенсусу і вийти на лад зі стилями і проводженням "Дискотек" і "Вечірок"!!! А також придумати сценарії і звідки на то всьо брати гроші!" 

DJ Oba (він же Олег Польник) – успішний новачок "Респупліки"

Ветеран дискотечного життя в місті, DJ Malysh (він же Іван Русин), зазначив таке щодо обговорення вибору музику: "Колись на сайті міста була така тема, і повірте, нічим вона не закінчилася. Музика на дискотеці різна грає, і не треба казати, що чогось не хватає. Взагалі, часу дуже мало відведено для диско. І нічого тут не зробиш".

DJ Malysh розвеселяє публіку

Не є таємницею, що втілення будь-якого проекту потребує спільного обговорення, самовіддачі, нелегкої роботи і фінансової підтримки. Тема "грошей" спеціально отримала останнє місце в переліку, адже без дієвих планів, конкретних заявок хорошого дійства, такого, що й справді задовольнить більшість молодих містян, гроші не знадобляться. 

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Неймовірна історія зустрі...

Сучасна історія дружби з піаністом Славоміром Добжанським почалася у січні 2019 року. Тоді, ми з Андрієм Патолою вирішили звернутися у службу підтрим...

Михайло Мимрик та його шк...

У Копичинецькій гімназії діє ансамбль «Надія», який нещодавно отримував Гран-прі на конкурсі «Феєрія талантів». Нам вдалось поспілкуватись з керівник...

ЗУСТРІЧ З ОСТАПОМ ДРОЗДОВ...

Сьогодні відбулась зустріч - діалог із Остапом Дроздовим у Копичинецькій бібліотеці для дорослих. Говорили не про прості буденні речі, а про самоіден...