30 C
Kopychyntsi
сьогодні 20.04.2024
Архів новин 2006-2018КультураДень Незалежності. Розваги для діток

День Незалежності. Розваги для діток

-

Традиційно під час святкування Дня Незалежності (та й у інших випадках) є достатньо розваг для дорослих і зовсім мало для дітей. Ми вирішили виправити це і пропонуємо на День Незалежності цікаві і корисні розваги для малечі.
Розфарбовування гіпсових фігурок: цікаві фігурки і гуаш дають можливість дитині творити і відчути неймовірне захоплення та радість. Розфарбовані фігурки стануть незабутньою пам'яткою або цікавим подарунком. Спробуйте і не пожалкуєте!
Копичинці моїми очима: малювання на полотні розміром 2м на 1,5м для дітей і юнаків всього, що асоціюється у них із сучачними Копичинцями 🙂 Результат буде опубліковано на нашому сайті.
Також Ви зможете сфотографуватись у якості українця чи українки у національному одязі і отримати фотографії на e-mail чи поштою.   А також багато інших цікавинок.
Чекаємо Вас на святкуванні!

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Осінній вечір в Копичинця...

Вашій увазі відео з осінніх Копичинець, відзняте місцевими хлопцями з True Sight Project.https://www.youtube.com/watch?v=bjRdujzKEMQ&featur...

“Дерибан землі” в кращих ...

На початку 2018 року у рамках децентралізації Урядом було прийняте рішення про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державно...

Навчальний семінар від Ір...

Padraig Purcell провів тренінг у Копичинцях. Організатор Арсен Келічавий, директор з розвитку ВГО Поруч.