30 C
Kopychyntsi
сьогодні 24.03.2024
Архів новин 2006-2018Культура„Хочеться більше спілкуватись”

„Хочеться більше спілкуватись”

-

Оксана Пекун зараз перебуває у творчій відпустці. Планує випустити новий, професійно зроблений альбом, а також повернутися на телебачення. Осінь для неї – це сезон прощань і зустрічей, до того ж у цю пору святкує день народження. Обожнює цікаві подарунки та приємні сюрпризи. Любить куховарити та гостинно пригощає друзів смачненькими стравами. Цікаві інтерв’ю та зустрічі проводить у кав’ярні, запиваючи їх американським капучино. Оксана – приємна у спілкуванні, але останнього, через постійні гастролі та концерти, їй катастрофічно не вистачає. Любляча матір та цікава співрозмовниця. Весела та життєрадісна людина.

Оксано, Ви тривалий час не випускали альбому? Зайняті чимось іншим, більш важливим, чи, можливо, готуєте до виходу грандіозний проект?

Знаєте, грандіозний – це масштабно сказано. Ми просто готуємо до виходу новий альбом. Вважаю, що краще випустити один хороший і професійний альбом з піснями, яких приємно слухати. Ніж просто випустити одну пісню на рік, а решту місця забити незрозуміло чим. Я люблю радувати свого читача, тому не хочу заповняти платівку неприємними піснями. Можливо, уже з нового року шанувальники побачать мій новий альбом.

 

Я люблю радувати свого слухача, тому не хочу заповняти платівку неприємними піснями”

 

Зараз працюєте на телебаченні, чи уже закинули ту справу?

Річ у тому, що ми зараз знаходимося у творчій відпустці і водночас шукаємо новий формат нашої програми. Крім того, ведемо переговори з керівництвом Першого національного. Через те, що три роки поспіль, кожного дня і без вихідних ми були в ефірі, то тепер заслужено відпочиваємо. Але й на канікулах не полишаємо творчого пошуку. Програма наша буде, шанувальники знову побачать її на екранах телевізора.

Де Ви на даний момент проживаєте: в Києві, чи до Тернополя час від часу навідуєтесь?

У Тернополі перебуваю рідко, лише у тих випадках коли повертаюсь з гастролей і в гості додому. Зараз я вже повністю переїхала до Києва, бо саме тут – центр життя. Дев’ять років живемо в столиці. Раніше сім’я жила в Тернополі, тому було важко спілкуватись з донечкою. Лише минуло року я забрала їх до Києва, щоб не їздити туди-сюди.

Яку пору року вважаєте „сезоном прощань”?

Сезон прощань” – це, звичайно, осінь! (сміється – Авт.). З цією порою року пов’язано багато речей. Я дуже люблю осінь, бо ж народилася восени, 2 листопада. Завжди з нетерпінням чекала цього дня. Дуже обожнюю подарунки, багато різних приємних сюрпризів. У дитинстві я мала календарик, де відраховувала дні до цього свята: 4 дні, 3 дні, 2 дні і так до самого дня народження. А вже у творчому, дорослому житті ми зробили 8 сольних концертів Оксани Пекун та її друзів, у Тернополі. Своєрідні, цікаві концерти відбувались на саме день народження. В принципі, осінь і є „сезоном прощань” та зустрічей.

В кав’ярні часто заходите, який напій полюбляєш?

Обов’язково заходжу в кав’ярні – це заклад, де можна поспілкуватися. Бо саме там відбуваються зустрічі, інтерв’ю та домовленості. Улюблений напій – американське капучіно. Там багато пінки, тому це найсмачніший мій вибір.

Ім’я Оксана означає „гостинність”. У чому ж проявляється ваша гостинність?

У тому, що всі хто приходить у гості до Оксани Пекун, а це мої друзі, знають, що взимку я пригощаю смачним українським борщиком і дерунами. А влітку – смачненькою окрошкою і налисниками, або ж смачною картопелькою, салатиками і т.д. Дійсно, у цьому і розкрилось значення мого імені. Я люблю гостей (хоч і сама люблю в гості ходити), з ними завжди цікаво спілкуватися, та й взагалі спілкуватись. Річ у тім, що з гастролями, концертами катастрофічно бракує часу для цього. Перемовився перед концертом „Привіт-привіт, як справи, нормально” і побіг на сцену. Отак відбуваються наші зустрічі. Тому, хочеться більше спілкуватись з людьми: щось цікавого для себе взнати, цікавого про себе розказати.

Що б Ви хотіли побажати своїм шанувальникам у новому році?

У новому році хочу, щоб мої шанувальники були щасливі в житті та обов’язково здоровими. Я тепер зрозуміла, що здоров’я – найголовніший скарб, що у нас є. Також хочу, щоб Оксана Пекун їх завжди радувала та втішала. Що б вони слухали мої пісні, від яких з’являвся гарний настрій. І, звичайно, щоб у моїх шанувальників все-все-все було КЛАСНО!

 

На завершення Оксана подякувала усім шанувальникам та привітала їх з наступаючим Новим Роком. Якщо ви бажаєте покуштувати смачні страви відомої української співачки і телеведучої і дізнатись про неї якомога більше, то заходьте на персональну сторінку Оксани Пекун http://www.pekun.com.ua

хочеться більше спілкуватись з людьми: щось цікавого для себе взнати, цікавого про себе розказати

Тарас Демчукhttps://dyoma.pp.ua
Засновник та адміністратор сайту Копичинці та околиці. Люблю своє рідне місто, хоча живу і працюю вже багато років у Києві. У вільний час подорожую та люблю читати книги

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

Професійний цілодобовий д...

Територіальний центр соціального обслуговування надає послуги людям, що потребують сторонньої допомоги (літнім людям та особам з інвалідністю). Ми по...

Елиїва Каплиця (Копичинец...

У Копичинцях є каплиця з цілющою водою. Збудували її далекого 1905 року Кость та Параска Елиїв (Елия).Кость Елиїв своєю працею дивував людей. Був...

НАЙФЕСТИВАЛЬНІШЕ СЕЛО УКР...

8 серпня 2021 року село Яблунів здобуло Рекорд України, як найфестивальнішого села. Щороку тут проходять 4 фестивалі, до кожної пори року.Взимку ...